Lese + tid = livet

Hei, Lesere

Jeg føler meg bedre i dag. Jeg har tenkt til å lese og studere så mye som mulig. Jeg har også vurdert å skulke skolen siden det skal være et foredrag om Sæterbakken på Blå i Oslo. Jeg har akkurat startet å lese antilogien "Alt menneskelig" av Audun Lindholm som er en samling av tekster om Stig Sæterbakken.

Det er vemodig å lese boken fordi Sæterbakken er en av mine forbilder og jeg skulle ønske jeg kunne ordlegge meg like godt som ham, men utfordringen er at jeg leser altfor lite. Han startet å lese god litteratur i ung alder, i mens jeg i utgangspunktet ikke har hatt interesse for litteratur i det hele tatt. Den første gangen jeg virkelig startet å interessere meg for litteratur var når jeg knakk lesekoden i en alder av ti-år!

Utfordringen er at jeg er for utålmodig siden jeg bruker rundt tolv timer å lese en bok på 400 s. noe jeg ikke tror er uvanlig, men det krever konsentrasjon og tålmodighet. Jeg får en mye bedre følelse av å lese en bok, enn å kaste bort titalls av timer foran tv-en. Hvor jeg er etterpåklok og tenker over alt jeg kunne brukt de timene på. 

- Har du en tidstyv i ditt liv?

Lucas Engam

#Sæterbakken #Lesetidlivet #Lucasengam #tirsdag #151116 #tid #lese #studere #alt #menneskelig #lesekoden #grammatikk #ung #forfatter #drømmer #tidstyv #litteratur #skrivefeil #skole #fag #blogg #lesere #konflikter #tålmodighet #Audun #Lindholm #konsentrasjon #Blå #Oslo #utfordringer 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lucas Engam

Lucas Engam

28, Bærum

Lucas Engam er mitt kunstnernavn. Startet å bruke det etter jeg ble forelsket i navnet. Dette er en hverdagsblogg, hvor jeg blogger om hva som faller meg inn. Hvis du vil være sponsor kontakt meg på: Lucasengam@gmail.com

InstagramNorske blogger

Kategorier

Arkiv

hits